چهارشنبه, 10 مهر 1392 00:00

درباره شرکت

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

حل مسائل دنیای امروز، ابزارها و نگاهی را می طلبد که بی شک نمی تواند کسوت و ردای مدرن نداشته باشند. در هنگامه ای که زنگارهای تفکر کهنه، فقدان سیستمهای شناخت و حل مسأله و نیز شیفتگی و گرته برداری از راه حل های غیربومی، انبوهی از مشکلات را بر سر راه رشد و توسعه کشور نهاده است، جمعی از متخصصان و نخبگان جوان این مرز و بوم که شایستگی خود را در حوزه های ملی و بین المللی علوم و فناوری، به اثبات رسانیده اند برآن شده اند تا با بضاعت خویش، پیشرو در حل این مسائل باشند.
 
معرفی
شرکت فنی مهندسی دانش بنیان پاسارگاد ، جمعی از جوانان برجسته و نخبه در عرصه‌های علمی و مدیریتی کشور را در قالب کانون تفکری پیشرو گرد هم آورده است تا با نگاهی ارزشمدار به دنبال ایجاد ظرفیت پاسخگویی به مسائل کلان علمی و مدیریتی در حوزه ملی باشد و پیمودن فاصله میان چشم‌اندازها و ساز وکارهای اجرائی را تسهیل نماید. شرکت فنی مهندسی دانش بنیان پاسارگاد چشم به آینده‌ای درخور توانمندی‌های انسانی و فرصت‌های ملی کشور خویش دارد و با شور و علاقه به آینده می‌نگرد و تلاش دارد تا به عنوان کانون تفکری موفق، گامی مؤثر به سوی این آینده درخشان بردارد و در این حرکت، بر روشهای کارآمد و میان رشته‌ای تکیه دارد.
شرکت فنی مهندسی دانش بنیان پاسارگاد از دانش‌آموختگان مراکز علمی معتبر کشور هستند و با کمک مشاوران و مدیران پیش‌کسوت و آینده‌نگر، به بسط دانش تصمیم‌سازی مبتنی بر روشهای علمی و ترسیم چشم‌اندازهای واقع‌بینانه و هدفمند، همت گمارده‌اند.

حوزه های فعالیت
شرکت فنی مهندسی دانش بنیان پاسارگاد درپنج حوزه کاری فعالیت می نماید و تلاش می‌کند با فهم و تبیین مسائل ارجاع‌شده بهترین راه‌حل‌ها را جستجو کرده و پاسخی کارآمد در اختیار قرار دهد. حوزه‌های فعالیت عبارتند از:  
• کارگروه مهندسی مکانیک و سیستم های انرژی
• کارگروه مهندسی برق ، کامپیوتر و انفورماتیک
• کارگروه مهندسی صنایع ، سیستم و مدیریت
• کارگروه مطا لعات راهبردی
کارگروه مهندسی مکانیک و سیستم های انرژی:
محورهاي فعاليت گروه مكانيك در زمينه انجام تحقيقات كاربردي، ارائه خدمات مهندسي و ساخت تجهيزات مكانيكي ميباشد. اين گروه پروژههاي متعددي در زمينة طراحي و ساخت تجهيزات مكانيكي نيروگاهها براي وزارت نيرو و شركتهاي وابسته انجام داده است.

محورهاي تحقيقاتي گروه
•     طراحي، مدلسازي و بهينه سازي، بويلرهاي نيروگاهي، مبدلهاي حرارتي، سيستمهاي خنك كن و سيكلهاي نيروگاهي
•    مدلسازي و عيب يابي
•    طراحي و مدلسازي ماشينهاي دوار (توربين، ژنراتور، پمپ، فن و كمپرسور(
•      بهينه سازي فرآيند احتراق
•    طراحی سازه های کامپوزیتی و مواد هوشمند    
 کارگروه مهندسی برق ، کامپیوتر و انفورماتیک:
کارگروه مهندسی برق ، کامپیوتر و انفورماتیک در زمينه‌هاي مطالعاتي و تحقيقاتي مرتبط با مباحث ماشينهاي الكتريكي، الكترونيك صنعتي، مطالعات سيستم و مشكلات بهره‌برداري شبكه برق مشغول به كار مي‌باشد. در اين کارگروه روند كار بر اين منوال مي‌باشد كه در ابتدا با بررسي و تحقيق در خصوص موضوعات تعيين شده آغاز شده و در نهايت منتهي به طراحي، رفع مشكل و يا حتي ساخت يك نمونه اوليه از دستگاهها و يا سيستمهاي مورد نياز مي‌گردد. اين تحقيقات عمدتاً در زمينه‌هاي فعاليتي زير صورت مي‌پذيرد :
•    توسعه ابزارهاي محاسباتي و نرم‌افزارهاي كاربردي در زمينه طراحي، بهره‌برداري و مطالعات سيستم قدرت     ارائه راهكارهاي مهندسي جهت حل مشكلات و مسائل صنعت برق و يا بهينه‌سازي و بهبود عملكرد در بخش‌هاي مختلف طراحي و بهره‌برداري شبكه، مطالعات سيستم، نوسازي شبكه و غيره
  • ايجاد و توسعه دانش فني موردنياز جهت طراحي و يا بهبود عملكرد ماشين‌هاي الكتريكي بزرگ، متوسط و كوچك اعم از موتورها و ژنراتورها، ارائه روشهاي پيشرفته مانيتورينگ، عيب‌يابي، تعمير و نگهداري ماشينهاي الكتريكي
  • مطالعه، طراحي و ساخت نمونه‌هاي آزمايشگاهي و نيمه‌صنعتي تجهيزات الكترونيك قدرت، مورد كاربرد در صنعت برق در دو بخش شبكه و نيروگاه    استانداردسازي برنامه‌ريزي و طراحي شبكه و مباني كيفيت انرژي الكتريكي
 •   مطالعه در زمينه‌هاي خاص صنعت برق نظير قيمت‌گذاري انرژي الكتريكي در شبكه، بررسي خصوصي‌سازي (Deregulation) در صنعت برق، ترانزيت انرژي الكتريكي و غيره


 کارگروه مهندسی صنایع ، سیستم و مدیریت:
بهره‌برداری درست از تحولات سریع علم و فناوری و مدیریت تحولات علمی و فناورانه و همین‌طور تحولات فرهنگی و اجتماعی، مستلزم آن است که  سیاست‌های علم و فناوری و سیاست‌های اجتماعی خود را متناسب با تهدیدها و فرصت‌های آینده‌ای که محصول تحولات و انقلاب‌های علمی و فناوری و اجتماعی هستند، طراحی شود. مدل‌سازی کمک می‌کند که داده‌ها و مشاهدات عینی با  قرارگرفتن در قالبی نظام‌مند قابل درک شوند. در مدل‌سازی، انواع روش‌های پیشرفته کمی و کیفی استفاده می‌شود. همچنین برنامه ریزی استراتژیک برای سازمان در راستای بالابردن کارایی و ارتقا کیفیت نیازمند شناخت روش های مدل سازی و پیش بینی می باشد. اين تحقيقات عمدتاً در زمينه‌هاي فعاليتي زير صورت مي‌پذيرد:
o کمی سازی و مهندسی مالی
o کارآفرینی
o مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک
o مدیریت بحران
o سیستم‌های اطلاعاتی (ERP )
o آینده نگاری
کارگروه مطا لعات راهبردی:
ماهیت مسائل پیچیده امروز و آثار و تبعات بعدی حل آنها، چنان است که ما را به نگاه فرا‌رشته‌ای و مشارکت میان‌رشته‌ای در تحلیل آنها فرامی‌خواند. کارگروه مطا لعات راهبردی با درک این واقعیت، نگاه همه‌جانبه‌نگر را در تحلیل و پژوهش مسائل و پروژه ها فراراه خویش نهاده است و با تکیه بر طیف گسترده تخصص‌های موجود در نیروها و مشاوران مرتبط، آماده تمرکز بر روی هر چالشی می باشد. شیوه طراحی سیاست‌های روز بر اساس بینش و درک ما از تهدیدها و فرصت‌های آینده، نیاز به مهارت و عزم فراوان دارد. آینده‌نگاری به معنای فرآیندی سامان‌مند و مشارکتی، برای ساخت چشم‌اندازهای میان‌مدت و بلندمدت، از جمله این مهارت‌هاست. در واقع آینده‌نگاری فرآیندی است که از طریق ایجاد ارتباط، هماهنگی و هم‌رأیی‌ها بین سازمان‌ها و نهادهای جامعه، کمک می‌کند تا سیاست‌گذاران و سیاست‌مداران بتوانند برنامه‌های مناسب را طراحی کنند. این کارگروه آینده‌اندیش و آینده‌نگار است و سعی‌می‌کند با تکیه بر توان و عزم بالای متفکران و کارشناسان خویش آینده‌نگارانه به چالش‌های امروز بپردازد.




رويکرد مديريت ايمني منابع انساني در شرکت فني و مهندسي دانش بنيان پاسارگاد
بهداشت به معناي مصون داشتن کارکنان از بيماري و سالم نگهداشتن وضعيت جسماني و رواني آنهاست ايمني به معناي محافظت کردن کارکنان از آسيبهاي مربوط به حواد کاري است. اين عوامل حائز اهيمت است، زيرا کارکناني که از سلامتي برخوردارند و در محيطي ايمن کار مي کنند ثمر بخش ترند. به اين دليل مديران آينده نگر، حامي برنامه هاي پيشرفت بهداشت و ايمني هستند. امروزه به دليل ملاحظات قانوني تمام سازمانها موظف به مراقبت بهداشت و ايمني کارکنان خود هستند.
 
  ايمني در افزايش بهره وري
لازم به ذکر است که اصول ايمني و بهداشت حرفه اي نيز علاوه بر اثرات غير مستقيم بر بهره وري و بازده اقتصادي واحدهاي صنعتي، بطور مستقيم بر اين موارد تأثير دارد.
بطور کلي خسارات مالي يا جاني، عواقب و پيامدهاي منفي تمامي حوادث را تشکيل مي دهند.
بنابراين وقوع حوادث يا سبب آسيب ديدن دستگاهها و تجهيزات مواد خام، يا محيط کار مي شود و يا صدمات غير قابل جبران جسمي و جاني را به همراه خواهد داشت.

مزاياي توجه به رعايت اصول ايمني و بهداشت حرفه اي به شرح زير است :
  براي کارگر
1- افزايش روحيه
2-کاهش فشار کار
3-کاهش جراحات و صدمات
4-کاهش حوادث
5-افزايش راحتي
6- افزايش حفظ رفاه و سلامتي
7-افزايش سطح بهداشت کار
 
 براي کارفرما
1-کاهش حوادث
2-افزايش کيفيت محصول
3-افزايش کارايي کارکنان
4-کاهش خطاها
5-کاهش مخارج درماني کارگران
6-استفاده بهتر از نيروي انساني
7-کاهش مخارج توليد.
  حفاظت و ايمني
وظيفه مديريت در امر حفاظت و ايمني در محيط کار چيست؟
لازم است مديران و کارفرمايان به اهميت و ارزش حفاظت صنعتي پي ببرند. بايد از زيانهاي مادي ناشي از حوادث صنعتي (اعم از مستقيم و غير مستقيم) آگاهي داشته باشند مضافا" از همه مهمتر به ارزش و منزلت عامل انساني و سلامت او توجه کند. لازم است مديريت بر تمام کارکنان و محيط کار تأثير داشته باشد وعوامل ايمني محيط را که در کم کردن حوادث مؤثرند به نحو مطلوب بشناسند و کوشش و توان خود را در حفظ و سلامت کارکنان و ماشين آلات به نحو مطلوب مصرف کند.
ايمني محيط کار
ايمني شرايطي است که منابع انساني را از عوامل مضري که مي تواند سلامتي آنان را به خطر اندازد، مصون مي دارد مسئوليت عمده ايمن سازي محيط کار به عهده مديران سطوح بالاي سازمان بويژه مديران پرسنلي است. البته اهميت همکاري کليه کارکنان را در محيط امن نمي توان ناديده گرفت.
بعبارت ديگر ايمني کار عبارت است از : فراهم آوردن موجباتي که از بيماريها و حوادث ناشي از کارهاي صنعتي جلوگيري مي کند. يعني هر چه تعداد حوادث ناشي از کار کمتر باشد مي توان گفت که ايمني بيشتري در محيط کار وجود دارد.

 


حوادث ناشي از کار
هر سال ميليونها حادثه ناشي از کار در دنيا اتفاق مي افند. برخي از اين حوادث باعث مرگ و برخي ديگر موجب از کار افتادگي موقت مي شوند که ممکن است ماهها دوام يابد. حوادث ناشي از کار سبب ناراحتي افراد بشر و زيانهاي اقتصاد مي گردند. و جامعه متحمل خسارات فراوان مي شود. به همين جهت جلوگيري از آنها وظيفه اي مهم و اساسي است.
الف- تعريف حادثه
آنچه انسان را ناخواسته از مسير زندگي طبيعي منحرف ساخته و براي او ناراحتي جسمي و رواني و يا خسارات مالي ايجاد نمايد، حادثه ناميده مي شود. در دايره المعارف سازمان بين المللي کار ، حادثه چنين تعريف شده است : (( حادثه عبارت است از يک اتفاق پيش بيني نشده و خارج از انتظار که سبب صدمه و آسيب گردد )) تعريف حادثه ناشي از کار عبارت است از حادثه اي که در حين انجام کار و به سبب آن براي بيمه شده اتفاق مي افتد. مقصود از حين انجام کار تمامي اوقاتي است که بيمه شده در کارگاه، مؤسسات وابسته، ساختمانها و محوطه آن مشغول کار باشد، يا بدستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه مأمور انجام کاري مي شود. ضمنا" تمام اوقات رفت و آمد بيمه شده از منزل به کارگاه و بالعکس جزء اوقات کار محسوب مي شود.

  دلايل ايجاد حوادث
حوادث معمولا نتيجه شرايط و يا عمليات نامطمئن و نا ايمن است شرايط نا ايمن شامل استفاده از تجهيزات بد طراحي شده و غير مجهز، محيط پر خطر به عنوان نمونه، ليز بودن زمين بدليل ريختن آب، يا ابزار و تجهيزات قديمي و مستهلک است. عمليات نامطمئن و نا ايمن است از سوي کارکنان و بدليل استفاده نامناسب از ابزار و تجهيزات است. بايد توجه داشت که تمام عمليات غير ايمن منتهي به حادثه در محيط کار نمي شود و تمام حوادث به آسيب و صدمه ختم نخواهد شد بسياري از مسئولين رسيدگي و بررسي حوادث معتقدند که اکثر حوادث در نتيجه خطاي انسانها بوجود مي آيند. البته حوادثي نيز بدليل نقص ابزار و تجهيزات يا محيط کاري نا ايمن رخ داده است. اما در بيشتر موارد به مزاياي ايمني ابزار و تجهيزات و محيط مطمئن از سوي کارکنان توجهي نشده ، يا توصيه هاي ايمني و احتياط هاي لازم ناديده گرفته شده اند
  ب- انواع روش طبقه بندي حوادث
 
حوادث ناشي از کار را مي توان به روشهاي گوناگوني طبقه بندي نمود :
1- حوادث بر حسب افراد بوجود آورنده طبقه بندي مي گردند، مانند : مدير ، استاد کار و کارگر
2- حوادث را بر حسب علل آنها طبقه بندي مي نمايند. مانند: ماشين آلات ترابري ، انفجار و آتش سوزي و مواد سمي
3-حوادث را بر حسب کيفيت عملي که باعث حادثه گرديده، طبقه بندي مي کنند، مانند: برداشتن حفاظ از روي دستگاه، عدم احتياط لازم هنگام کار و راه اندازي دستگاه بدون اجازه.
4-حوادث را بر اساس شرائط محيط بوجود آورنده طبقه بندي مي کنند، مانند: عدم روشنايي کافي، تهويه نامناسب، سر و صدا در محيط کار
ج- روشهاي پيشگيري از حوادث
1- وضع مقررات قانوني
2-تعيين اصول و ميزانها
3-بازرسي
4-تحقيقات فني
5-تحقيقات پزشکي
6-تحقيقات روانشناسي
7- تحقيقات کاري
8-آموزش
9-راهنمايي و تشويق  
10- مزاياي مالي
11-تشکيل کميته حفاظت و بهداشت کار در محيط

در شرکت فني و مهندسي دانش بنيان پاسارگاد کليه اين اقدامات جهت بهروري منابع انساني بکار گرفته خواهد شد.

خواندن 19415 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 10 مهر 1392 10:09
محتوای بیشتر در این بخش: واحد فروش »

 

شرکت فنی مهندسی دانش بنیان پاسارگاد

 

* اولین شرکت فنی مهندسی ثبت شده در کشور با گرد هم آوری

برخی از جوانان نخبه کشور سعی در افزایش بهره وری و تولید

علمی کشور داشته و امید است که این شرکت بتواند پاسخ گوی

مسائل روز باشد و گام های بزرگی در جهت پیشرفت بردارد.

رویان افزار پارس
رویان افزار پارس
عضویت در خبرنامه
 

کاربر گرامی، آیا میدانستید با عضویت در خبرنامه می توانید آخرین مطالب سایت را همه روزه در ایمیل خود دریافت کنید